Eva Lorente elorente@iefc.cat Coordinadora de Cursos d'Iniciació, Cursos per a Joves, Tallers de cap de setmana i Activitats per a Escoles i Entitats
Docència

Graduat en Fotografia:

  • Llenguatge Visual (1r curs)
  • Projectes (1r curs)
  • Laboratori B/N II (2n curs)
  • Paisatge i Entorn (2n curs)

Cursos d'Especialització:

(Barcelona 1972) Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona (1995) i diplomada en Fotografia per l’IEFC (2001). Aquesta formació ha estat complementada amb el Certificat d’Aptitud Pedagògica (UPC, 1996), un Postgrau en Gestió de Projectes culturals (UOC, 2005) i un Màster en Museografia interactiva i entorns de participació (UB, 2008).

Professora de fotografia des de l’any 2000, té experiència en l’ensenyament de diverses matèries fotogràfiques, tant analògiques com digitals, en centres reglats però també en festivals de fotografia i associacions fotogràfiques. Va començar donant classes d’iniciació a la fotografia a l’IEFC, mentre ara imparteix assignatures de 1er i 2on any del Graduat de l’escola. Alhora, fora de l’entorn del IEFC ha impartit tallers de composició i tècniques antigues.

Actualment forma part del l’equip de coordinació de l’IEFC

El seu treball personal es centra sovint en l’ús de càmeres estenopeiques i el positivat mitjançant tècniques antigues com la cianotípia, el paper salat o la goma bicromatada.

Darrerament ha exposat el seu treball al festival Revela’t, a la Biennal Olat Fotografia i a l’espai circumstancial Mestres de Barcelona.