Eva Lorente elorente@iefc.cat Coordinadora de Cursos d'Iniciació, Cursos per a Joves, Tallers de cap de setmana i Activitats per a Escoles i Entitats
Docència

Graduat en Fotografia:

  • Imatge i Composició (1r curs)
  • Imatge i Percepció (1r curs)
  • Laboratori b/n II (2n curs)
  • Paisatge i Entorn (2n curs)

(Barcelona 1972) Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona (1995) i diplomada en Fotografia per l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya (2001). Aquest formació ha estat complementada amb el Certificat d’Aptitud Pedagògica (UPC, 1996), un Postgrau en Gestió de Projectes culturals (UOC, 2005) i un Màster en Museografia interactiva i entorns de participació (UB, 2008).

Des de l’any 2000 és professora de fotografia a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya, on ha fet classes principalment de Imatge, Laboratori B/N i Iniciació a la fotografia. També ha treballat com a fotògraf free lance d’espectacles teatrals i per diferents revistes.

Té coneixements de fotografia digital i analògica i, en el camp artístic, treballa principalment amb càmeres pinhole i tècniques antigues de positivat, com són la cianotipia i el paper salat. Ha mostrat la seva obra en diverses exposicions dins de SONIMAGFOTO i de La Primavera Fotogràfica de Barcelona. La darrera exposició ha estat a la galeria-taller DE L’ART de Llançà.