Docència

(Tenerife, 1970). Va cursar estudis de Disseny a la Llotja de Barcelona i a Parsons de Nova York. Des de l’inici de la seva carrera professional ha treballat en l’àmbit del disseny, la fotografia i la docència. A Nova York (1998-2001), va treballar com a dissenyadora per a una agència de publicitat, dissenyant l’exposició del 50è aniversari de l’agència MAGNUM, i dissenyant exposicions i la revista del MOMA. A Itàlia (2002), va fer el disseny i la producció de la revista COLORS. A Barcelona (2002), va crear el seu propi estudi, ha treballat en el disseny de tres edicions de la Passarel·la Gaudí i en l’exposició-acte de Spencer Tunick al Palau de la Virreina, entre d’altres.

Com a docent, ha estat vinculada a l’Istituto Europeo di Design. De la mà de la Fundació Photographic Social Vision, de la qual és Directora d’Art, és responsable del disseny de totes les exposicions que produeixen: de l’edició anual del World Press Photo a Barcelona, del Festival de fotografia DOCfield i de la coordinació del premi Docfield Dummy Award.

Ha realitzat tres photobooks amb les fotògrafes Paola de Grenet (A dog’s life), Mireia Bordonada (This is…) i Maite Caramés (Entre tu yo).