(Barcelona, 1974) Llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Cursa estudis de fotografia a l’IEFC entre 1992 i 1998. A partir de 2001, s’instal·la definitivament com a professional en el camp de la imatge, repartint el seu temps entre la docència -a la Facultat de Belles Arts i altres centres especialitzats de Barcelona- i la producció d’obres personals.

La seva obra –present en nombroses col·leccions públiques i privades- s’exposa regularment a Espanya (Festival Fotòpsia, Festival Mapamundistas, SCAN Tarragona…) i de manera particular a França (Artothèque de Vitré, Carré Amelot La Rochelle, Carré d’Art Chartres de Bretagne, l’Aparté lieu d’art contemporain…).

El seu treball s’interpreta com una exploració d’universos sempre des de l’espectre de l’emocional. Per a ell la fotografia no és una altra cosa que intentar cartografiar un espai ficcional replet de significacions obertes, misterioses i ambigües que disminueixin l’experiència raonada i que suggereixin el caràcter més poètic de la imatge.