Javi Sánchez
Javi Sánchez javier.sanchez@iefc.cat 
Docència

Graduat en Fotografia:

  • Tecnologia I (1r curs)
  • Tecnologia II (1r curs)
  • Tecnologia III (2n curs)
  • Laboratori Digital III (2n curs)
  • Laboratori Digital IV (2n curs)

(Barcelona, 1989). Realitza el Graduat en fotografia a l’IEFC i s’especialitza en postproducció digital professional, compaginant els seus estudis amb diferents encàrrecs de fotògraf i retocador en diferents sectors del e-commerce.

Finalitzats els seus estudis, inicia la seva trajectòria com a retocador i fotògraf professional autònom, treballant de manera directa i indirecta per marques com: Grupo Inditex, Mango, Hackett London, By Marlene, Santa Eulalia, Desigual, Rosa Clarà, Nice Things, Los 40, entre altres. També ha realitzant diferents feines de fotografia i publicitat per l’Ajuntament de Barcelona i B:SM, a més de col·laboracions estretes amb editorials i fotògrafs del sector de l’arquitectura i interiorisme.

A partir de 2015, inicia les seves labors en un altre de les seves especialitats i aficions, la fotografia aeronàutica, permetent-li col·laborar l’agencia Internacional de fotografia aeronàutica AirTeamImages de Regne Unit, fet pel qual li ha suposat viatjar a diversos països del mon cobrint diferents esdeveniments i festivals aeris; Portant-li a aconseguir més de 50 publicacions en mitjans escrits i d’Internet, a mes de diverses portades de revistes especialitzades de tirada internacional.

Actualment, compagina la seva professió de retocador i fotògraf, amb la de la docència, impartint classes a l’escola FX Animation i a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya.