Javier Corso jcorso@iefc.cat 
Docència

Cursos d'Especialització:

(1989) Va començar a treballar com a documentalista l’any 2011. Com a director de l’agència i productora de projectes documentals OAK stories, coordina cada projecte realitzat pels diferents equips de treball multidisciplinars. Col·labora com a docent en diferents centres i facultats d’Espanya.

Els seus projectes han estat publicats en mitjans com Al Jazeera, National Geographic, TIME, GEO, El País, El Mundo, VICE o la Revista 5W, entre d’altres. La seva obra ha estat exposada en destacats centres culturals i festivals de la imatge com l’Instituto Cervantes de New York, l’Instituto Cervantes d’Albuquerque, el Florida Museum of Photographic Arts i els festivals de fotografia PHOTON (Espanya), FOTO WEEK DC (Estats Units) i VISA OFF (França).

Entre els galardons rebuts per les seves fotografies destaquen la Beca del International PHOTON Festival, una medalla de bronze als Prix de la Photographie Paris (Px3), el tercer premi al Moscow International Foto Awards (MIFA). El 2017 resulta finalista del World Reporter Award Documenting Humantity.

Corso es va formar a l’IEFC, va postgraduar-se en fotoperiodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i en Màster de Direcció de Fotografia Cinematogràfica per l’ESCAC. Ha participat en workshops de l’agència MAGNUM i VII photo.