Joana Matallana jmatallana@iefc.catjoanamatallana.com/ Coordinadora del Graduat en Fotografia
Docència

Graduat en Fotografia:

  • Laboratori Digital I (1er curs)
  • Laboratori Digital II (1er curs)
  • Multimèdia (3er curs)

Cursos d'Especialització:

Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Realitza el Curs General de Fotografia a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya. Estudia el Curs d’especialització en técniques digitals d’edició no linial on-line i composició multicapa amb Avid Nitris a l’Idep. L’any 2012 participa a la Cátedra Antonio López a Albacete.

Des de l’any 1996 la seva trajectòria professional es vincula a la labor docent a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya. Es professora de les assignatures de Laboratori Digital i Edició Multimèdia i coordinadora de 2n i 3r curs del Graduat en fotografia.

Ha exposat la seva obra a diverses ciutats com Barcelona, València, San Juan de Puerto Rico (Puerto Rico), Villeneuve de la Rivière (França) i San Marino. La seva obra personal es focalitza dins l’àmbit fotogràfic així com del dibuix i la il·lustració. La seva darrera exposició titulada Pensonàbulos s’ha realitzat a la Galeria Visions de Barcelona l’any 2018. El seu curtmetratge experimental Retractus ha participat a les Jornades Dones i creativitat 2020, dins la Mostra d’obres audiovisuals Creativitat i diversitat, sumant mirades del centre Arts Santa Mònica.