Docència

Graduat en Fotografia:

  • Postproducció Digital I (3r curs)
  • Postproducció Digital II (3r curs)
  • Moda i Retrat (3r curs)

(Barcelona, 1980) Estudia fotografia a l’IEFC i a l’International Center of Photography, NYC. Fotògraf professional des de 2005 a Photo Studio Jöel Ventura, dedica la seva carrera íntegrament al retrat d’autor i a la publicitat.

Fundador de TimeLabStudio Barcelona i Moscou, realitza treballs fotogràfics publicitaris i de retoc a nivell internacional per a clients com Desigual, CarlZeiss Germany, Filmoteca de Catalunya, CerealBio, Bimanan, i TedX entre d’altres.

En paral·lel amb la fotografia professional comercial, ha mantingut l’activitat docent com a professor de Postproducció Digital a l’IEFC.

També ha ofert conferències i realitzat workshops a la British Higher School of Arts & Design, al Gerasimov Institute of Cinematography VGIK de Moscow, Dialogue of Cultures Hermitage Museum de Sant Petersburg, National Geographic Los Angeles USA i a la School of Photography Moscow. També ha participat en el World Photo Educators Symposium WPO Cologne en representació de l’IEFC.

A més a més de la docència i de la fotografia comercial, ha donat forma al seu treball personal d’autor centrat fonamentalment en el retrat en exteriors i en estudi, que ha estat la seva principal font creativa i que l’ha dut a guanyar el Premi Nacional de Fotografia Professional LUX 2013 en la categoria de retrat, havent-ne estat finalista en les edicions 2008 i 2011. Ha estat nominat en tres edicions a l’International award honoring Black&white Photography, London 2011,2012 i 2013, a Monochrome Awards International Photography Context 2014, i obtingué el Premi de fotografia Fundació Vila Casas 2013.