Docència

Cursos d'Especialització:

(Berga, 1963) Graduat en fotografia a l’IEFC (1991), i Postgrau en Conservació, Preservació i Difusió d’Arxius Fotogràfics per la UAB (2014), ha treballat en diferents camps fotogràfics com el reportatge, industrial, publicitat i editorial, especialitzant-se en reportatge d’esdeveniments i espectacles.

Fotògraf oficial de diversos festivals, entre ells el Grec durant tres anys i diversos festivals de música (Sonisphere, Fnac Music Festival, Cruilla, Azkena Rock Festival, Bilbao BBK Live), ha col·laborat amb promotors, discogràfiques, músics, ballarins i coreògrafs, creant fotografies per a promoció, cartells i portades de discs. Les seves fotos es publiquen habitualment en revistes especialitzades i premsa, tant nacional com extrangera. Ha estat cap de fotografia i fotògraf de les revistes Guitarra Total i Bateria Total durant deu anys. Col·labora habitualment amb les revistes musicals més importants del país, com Rockdelux i Ruta66, així com amb agéncies internacionals com Redferns i Getty Images.

Ha realitzat nombroses exposicions de la seva obra, ja sigui de fotografies de músics, dansa, o reportatges de caire social realitzats a la Índia, Bangla Desh o Cuba, havent estat escollit en dues ocasions per participar a la Primavera Fotogràfica de Catalunya. També dóna tallers i xerrades sobre fotografia d’espectacles i Gestió d’arxius fotogràfics (Aula Nikon, IEFC).