Josep Maria de Llobet jmdellobet@iefc.catwww.dellobet.com/ 
Docència

Graduat en Fotografia:

  • Bodegó (2n curs)
  • Bodegó Publicitari (3r curs)

Cursos d'Especialització:

(Barcelona 1973). Fotògraf especialitzat en arquitectura i paisatge urbà. Llicenciat per la facultat de dret de la Universitat Autònoma de Barcelona, va compaginar la carrera universitària amb els estudis de fotografia a l’IEFC, on ara exerceix com a professor; i col·labora amb universitats donant tallers a les facultats d’arquitectura. Malgrat que els seus inicis professionals es van donar en el camp de la publicitat, el seu interés per l’espai arquitectònic i el territori urbà el varen portar a col·laborar amb estudis d’arquitectura, urbanistes, museus i institucions públiques i privades.

Ha desenvolupat projectes de llarga durada en el seguiment d’obres com Las Arenas o l’ampliació del Museu Picasso, i les transformacions urbanístiques de la ciutat de Barcelona en col·laboració amb el Departament d’Ecologia Urbana de l’ajuntament.

Ha realitzat instal·lacions de gran format en espais públics com la presó Model de Barcelona, i la seva obra ha estat exposada en festivals i galeries, i forma part de col·leccions privades. Ha publicat en mitjans nacionals i internacionals i ha participat com a jurat i ponent en diferents certàmens fotogràfics.

Cofundador de l’editorial Ediciones Posibles, ha publicat el llibre d’artista Blank.