(Colònia, Alemanya, 1977) es una fotògrafa que treballa a nivell internacional i la carrera de la qual abarca els últims 15 anys. Entre les seves àrees d’especialització s’hi troben la fotografia publicitària, corporativa i de retrat.

Es va formar a l’IEFC i va completar els seus estudis a la School of Visual Arts i a l’International Center of Photography de Nova York.

Compta amb clients publicitaris com Dolby Laboratoires, Lenovo, BASF, Nestlé i l’Abu Dhabi Tourism Authority; i ha publicat en revistes i diaris (Wall Street Journal EuropeWoman Figaro).

Dins de les seves activitats com a docent, imparteix el taller de retrat amb models, cursos d’iniciació al retrat, i els cursos d’especialització en producció fotogràfica i en retrat corporatiu i editorial de l’IEFC; i a Elisava (Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona), el mòdul d’il·luminació avançada del màster de fotografia i disseny.

A més a més, desenvolupa una carrera artística al voltant de la fotografia de viatges i de carrer, amb una inquietud específica per la pobresa i els drets de la dona, que té la seva extensió natural en el seu treball amb l’ONG Street Heroes of India, emmarcat en un projecte d’art-teràpia basat en la fotografia i el retrat de nens i adolescents exclosos de la societat.

Per altra banda, ha exercit com a conferenciant en l’International Media Forum of Young Journalist Leaders of Rusia, CIS, the EU and Asia a l’State Hermitage Museum de Sant Petersburg (Russia), on també va presentar les seves fotografies de gènere documental realitzades al sud de la Índia, Dubai, Barcelona i Nova York.

Membre actiu de l’Associació de Fotògrafs Professionals d’Espanya (AFP) i de l’ONG Shoot4Change, actualment s’està implicant en la direcció de fotografia i vídeo.

És fundadora i directora de l’empresa Barcelona Photographer, i CCO/Lead Photographer de Downtown Studio Barcelona.