(Colònia, Alemanya, 1977) es una fotògrafa que treballa a nivell internacional i la carrera de la qual abarca els últims 20 anys. Entre les seves àrees d’especialització s’hi troben la fotografia publicitària, corporativa i de retrat.

Es va formar a l’IEFC i va completar els seus estudis a la School of Visual Arts i a l’International Center of Photography de Nova York.

Compta amb clients publicitaris com Dolby Laboratories, Lenovo, Yahoo, BASF, CISCO Systems, Generalitat de Catalunya, Ogg Design, Nestlé, Deutsche Bank, Cocunat, La Pedrera, Airplan, Vall d’Hebron Institute of Oncology, Dubai Business Events; i ha publicat en revistes i diaris (Wall Street Journal EuropeWoman Figaro).

Dins de les seves activitats com a docent, imparteix els cursos d’especialització en Producció fotogràfica i en Retrat corporatiu i editorial de l’IEFC; i a Elisava (Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona), el mòdul d’il·luminació avançada del màster de fotografia i disseny.

A més a més, desenvolupa una carrera artística al voltant de la fotografia de viatges i de carrer, amb una inquietud específica per la pobresa i els drets de la dona, que té la seva extensió natural en el seu treball amb l’ONG Street Heroes of India, emmarcat en un projecte d’art-teràpia basat en la fotografia i el retrat de nens i adolescents exclosos de la societat.

Per altra banda, ha exercit com a conferenciant en l’International Media Forum of Young Journalist Leaders of Rusia, CIS, the EU and Asia a l’State Hermitage Museum de Sant Petersburg (Russia), on també va presentar les seves fotografies de gènere documental realitzades al sud de la Índia, Dubai, Barcelona i Nova York.

Membre actiu de l’Associació de Fotògrafs Professionals d’Espanya (AFP) i de l’ONG Shoot4Change, actualment s’està implicant en la direcció de fotografia i vídeo amb enfocament humanitari a l’Àfrica i l’Índia.

És fundadora i directora de l’empresa Barcelona Photographer i de la galeria de fotografia humanitària Photo Utopia.