Docència

Cursos d'Especialització:

Com a arquitecte obté la beca Fulbright Advanced Research Award. Com a fotògraf obté la Seven Young Latinamerican Artist Exchange i nombrosos premis de fotografia.

La seva trajectòria professional com a fotògraf s’inicia en el reportatge per a mitjans de premsa. En aquest període participa al Taller de Fotografia Periodística de la Plata (Argentina), impartit per Sebastiao Salgado, Susan Meiselas, Fred Ritchin, Abbas, Robert Pledge, entre d’altres.

Des de 1991 viu i treballa a Barcelona, ​​dedicat essencialment a la fotografia professional en l’àmbit del retrat editorial i publicitari. Des de l’any 2000 al 2007 treballa com a Director de Fotografia del Departament de Fotografia del grup editorial Edipresse / Hymsa, a Barcelona. Actualment treballa per a diversos mitjans editorials i publicitaris: Esquire, Downtown, Gentleman, FHM, Disseny Interior, Psichologies, TWBA, Revolution, Leo Burnett, Karpa, MNAC, MACBA, Cosmo Caixa, entre d’altres.

Al seu torn, ha desenvolupat una activitat docent a GrisArt durant 26 anys, a més de formar part de l’equip docent del Idep, Seeway i col·laborar en el Màster de Fotografia a Elisava. Ha impartit cursos al CITM de la Universitat Politècnica de Catalunya, i tallers d’estiu a l’Escola d’Arts d’Osca, Osca Imatge, Tarazona Foto i Escola Lens a Madrid. Ha participat també a les aules digitals de Sonimag-Foto a Barcelona i Foto Vendes a Madrid.

Des de Setembre de 2011 ha iniciat un bloc sobre tècniques d’il·luminació que en aquests anys anys ha tingut més de 200.000 descàrregues dels seus continguts.

És ambaixador Profoto i BenQ.