Editora gràfica, fotògrafa i professora de fotoperiodisme llicenciada en Ciències de la Informació i Màster d’Edició Gràfica de la UAB. Des de 2007, és la Directora de Fotografia de la revista de geografia i viatges Descobrir (Som Sàpiens Publicacions).

Al gener de 2017 va posar en marxa l’empresa de serveis fotogràfics La General Fotogràfica, després de fundar al 2012 Imàginem Vivències Fotogràfiques, empresa especialitzada en el disseny, organització i guiatge de sortides fotogràfiques, tallers i activitats formatives al voltant de la fotografia i la natura, que va abandonar al 2016.

Des de 2014 és Visionària d’Olympus.

Ha treballat als diaris Catalunya Sud, El Periódico de Catalunya i La Vanguardia, i a Ràdio Barcelona de la Cadena SER. També ha coordinat l’exposició permanent de fotografia del Museu Olímpic de Barcelona i les mostres El país de les emocions. 150 números de la revista Descobrir, al Palau Robert de Barcelona, i La Terra és al cel, al Museu de Sant Boi. A banda, va formar part del col·lectiu de street photography Calle 35.

És l’editora gràfica dels llibres 1.250 grams de Formentera, d’Òscar Rodbag, i El Mar, de Martin Gallego.

Docent del CITM de la UPC i de diversos postgraus de fotografia, ha estat ponent en multitud de tallers i festivals com Montphoto, Fotonature La Palma, Formentera Fotogràfica, Enfoca de Calafell i MontsantFoto. També ha estat jurat de diversos concursos i premis de fotografia, com el LUX de 2009, el FotoNat de la UB i l’Espai Terra de TV3, sempre vetllant perquè tinguin unes bases dignes pels fotògrafs.

Al 2011, amb en Tino Soriano i alguns fotògrafs més va fundar el grup de Facebook Stop Cláusulas Abusivas a los Fotógrafos, que al 2018 ja te més de 15.000 membres. Actualment, està afiliada amb carnet de premsa al Sindicat de la Imatge UPIFC.

Autora del bloc Enfocant, la seva foto La Via Làctia sobre les Bardenes Reials de Navarra va ser APOD de la NASA al 2013.