Mario Vilar mvilar@iefc.cat 
Docència

Graduat en Fotografia:

  • Bodegó (2n curs)
  • Bodegó Publicitari (3r curs)

Cursos d'Especialització:

Nascut a Barcelona, des de molt jove sent vocació pel món artístic i s’inicia en la fotografia de forma autodidacta. Als 16 anys decideix dedicar-s’hi professionalment treballant a l’agència de models Top–Twenty.

Amb més de 25 anys de trajectòria en el sector i estudi propi a Barcelona, té una extensa experiència en la preparació, la presa, el processat i l’acabat de les imatges.

En el seu treball trobem un minuciós tractament de la llum gràcies al qual aconsigueix crear atmosferes i les situacions adequades en les seves composicions.

Ha col·laborat amb Bassat Ogilvy, Walter Thompson, Next, Subirá i Ass., The Partnner, Ciurana Disseny, Impacto Com., Bertelsmann, Dragados, Uriach, Wall Street Institute China, Ludomar, etc.

En la seva llarga trajectòria professional en el camp de la fotografia publicitària i editorial, ha realitzat també, treballs d’autor i ha participat en exposicions personals i col·lectives.

L’any 1992 és seleccionat com a fotògraf Kodak per als Jocs Olímpics de Barcelona i des de 1989 alterna la seva pràctica professional amb la docència impartint classes a l’IEFC.