Mariona Giner
Mariona Giner www.marionaginer.net/ 
Docència

Cursos d'Especialització:

Fotògrafa documentalista i realitzadora audiovisual, actualment és fotògrafa resident a la Nau Bostik forma part del col·lectiu Què Veus? com a gestora i docent en projectes fotogràfics per a persones en procés d’ inserció social. El seu treball personal posa especial atenció en el retrat de les persones i allò que les defineix estèticament.

Va estudiar fotoperiodisme (IDEP, 1994. Va obtenir la llicenciatura i el màster de Belles Arts a Southampton University (2001) especialitzant-se en fotografia d’autor, i investigant la identitat fotogràfica de models retirades en el seu entorn domèstic. Va completar el DEA en comunicació audiovisual a la Fundació Blanquerna (2009), amb una tesina sobre la construcció de la identitat cultural en la fotogràfica. Alguns treballs fotogràfics inclouen: Públic/Privat: Cotxeres de Palau Robert, Casa Golferichs, i Sonimag foto; Retrat de família, La Vitrina del Fotògraf, Palau Robert i Fundació Blanquerna, Madrid; 15 Anys a Venus, Filmoteca de Catalunya, Barcelona; BCN Misfits, Pati Llimona.

Ha treballat extensament en la docència tant en tallers de fotografia per joves, com en tallers d’inserció socio-laboral, i amb monogràfics sobre la seva pròpia feina, creant i dirigint el projecte fotogràfic Òrbita Venus, (Art per la millora social / Obra Social de la Caixa, 2015), o gestionant el projecte fotogràfic del Taller Sant Isidre per a persones sense llar (Fundació Roca i Pi i Fundació Formació i Treball, 2016 i 2017).