Docència

Cursos d'Especialització:

(Barcelona 1960) Als 16 anys va començar com a tècnic de laboratori, assistent de fotografia i de realització, fins que el 1981 obre el seu primer estudi.

Fotògraf experimental que combina la Polaroid, la càmera 20×25, i el collage com el vídeo.

Director pedagògic i docent a l’escola IDEP i ponent en seminaris, tallers i conferències en diversos centres formatius.

Des de 1984 desenvolupa diversos projectes fotogràfics com UrbeTerraAnima i Sculpture. Exposa per primera vegada a la Galeria Spectrum – Canon el treball Hot Legs, 1979. Participa en diverses edicions de La Primavera Fotogràfica de Barcelona, i el 2010 l’Ateneu de Caixa Laietana va acollir la retrospectiva Works, comissariada per Jean Paul Perrier, on va exposar els seus treballs fotogràfics més emblemàtics i la seva peça de vídeo Transformer.

Els seus vídeos han estat seleccionats en diversos certamens nacionals i internacionals. A més a més ha realitzat el vídeo documental de Creative Dialogue Association per a Dubai Culture and Arts Authority.

Posteriorment participa en nombroses col·lectives en les que destaca BAC 2011 i OVNI a la Galeria Valid Foto, CIFB al MACBA, OCAÑA a La Virreina i el Centre Cultural Montehermoso, RITUAL al Royal College of Art de Londres i Drive My Car a la Galeria Tagomago. Al territori individual ha presentat Critical Mass a H2O i IDEP.