Docència

Graduat en Fotografia:

  • Postproducció Digital I (3r curs)
  • Postproducció Digital II (3r curs)
  • Projecció Professional per Internet (3r curs)

Autodidacta en els seus inicis, es forma al CEV (Centro de Estudios del Video y la Imagen) i a l’IEFC, on actualment és professor.

Especialitzat en tècnica fotogràfica, gestió de color i manipulació de la imatge digital. La capacitat d’expressió del llenguatge de la imatge i de l’estètica ho vincula al servei de la indústria en els seus treballs i projectes al seu estudi de fotografia i retoc, on desenvolupa la seva activitat professional com a fotògraf, assessor, supervisor i professor.

Ha dut a terme la direcció i producció de diferents projectes fotogràfics de publicitat, moda i muntatge digital. Ha treballat com assessor i retocador per RBA editores i Naturaleza Salvaje d’International Wildlife Photography Society. Com a fotògraf ha treballat per a diferents agències i clients com Saatchi&Saatchi, PuntRoma i l’Ajuntament de Barcelona.  Com a docent, a donat conferencies i tallers al Centro de Tecnologías Avanzadas de Zaragoza, Universidad Rovira i Virgili, en la Universidad Internacional de Andalucia. Ha desenvolupat projectes i treballs cooperativistes per a la Fundación Vicente Ferrer, Fundación Félix Mantilla, l’ONG Haribala i la Fundació centre del vidre de Barcelona.

Ha participat en l’elaboració del certificat de professionalitat de Producció fotogràfica i Tècnic de laboratori per al servei públic d’ocupació estatal del Govern d’Espanya. També a sigut beta tester d’impressores i software per a Hewlett Packard, Adobe i X-RITE.