Docència

Cursos d'Especialització:

Fotògrafa documentalista, es va formar en IEFC i a l’Escola Superior d’Imatge i Disseny IDEP de Barcelona on va realitzar un màster en fotoperiodisme. S’especialitza en fotografia documental i retrat.

Combina els seus projectes personals amb la col·laboració com a freelance en mitjans nacionals i internacionals com El País Semanal, Zakpika, El Periódico de Cataluña, La Vanguardia, XL Semanal, Yo Dona, Mujer Hoy, Marie Claire, GQ, The Caravan, Newsweek Japan, La CNN, The Guardian, The Sunday Business Post, The Whashington Post, Al-Jazeera, GEO o Terra Mater, entre d’altres, i la docència en centres especialitzats de fotografia.

És autora del llibre Sex and Revolution in Cuba.

El seu treball ha estat exposat a, el Museo América de Madrid, London Photo Festival, Angar-7 a Àustria, Whitebox Gallery a Kuala Lumpur (Malàisia), en la fundació Michael Horbach a Alemanya, El Museu de Belles Arts de Castelló, el Museo MAC Ibirapuera, Sao Paulo (Brasil), Centro Cultural de España, Lima (Peru), Centro Cultural Rojas, Buenos Aires (Argentina), Centro de Cooperación Española, Antigua (Guatemala), Academia San Carlos, México DF, Hardcore Art Gallery, Miami (USA), Centro Cultural de España, Asunción (Paraguai), Caja Madrid Barcelona, ​​i Círculos de Bellas Artes en Madrid entre d’altres.

Entre altres premis ha rebut el POY Latam Award en la categoria de multimèdia llarg, Millor curt documental de Festival Internacional de Daroca, Premi de fotografia del Festival internacional de Artes Visuales de  Andalucía o Argazklik International Photography Award. Mencions d’honor al Moscow Internacional Foto Awards, Finalista del Kuala Lumpur Internacional Photo Awards Portrait, Finalista dels Lens Culture Portrait Awards i Finalista dels Hamdan Bin Mohahmmed Bin Rashid Al Maktourm International Photography Awards.