Pablo Alameda
Pablo Alameda palameda@iefc.cat 
Docència

Graduat en Fotografia:

  • Foto amb Mòbil (1r curs)
  • Foto i Video amb Mòbil (2n curs)

(Jaén, 1987) Tècnic en imatge i Graduat en Comunicació Audiovisual per la Universidad de Granada.

L’any 2014 funda Liquen Creación Audiovisual, el primer projecte destacable és el desenvolupament de tota la producció audiovisual per al curs internacional MOOC – Alhambra: Historia, Arte y Patrimonio.

Amb el desenvolupament i l’especialització en les noves tecnologies, a més de nous nínxols de treball com els eSports, i donada la demanda de contingut audiovisual des de la ciutat Comtal canvia Granada per Barcelona.

Durant els anys 2017 i 2018, centra la seva atenció en la direcció creativa i la producció audiovisual per a les marques ASUS i Republic Of Gamers, on destaquen campanyes de publicitat a nivell nacional centrades en ordinadors, Smartphone i tot el món del Gaming.

A nivell internacional, crea la campanya per demostrar el suport de Republic of Gamers als esports electrònics, creant contingut per a la presentació de COMPUTEX a Taipei de l’any 2018.

Ha participat i elaborat contingut al costat d’entitats com la Liga de Videojuegos Profesional (LVP) o Redbull ES. La direcció creativa i la producció audiovisual sota el paraigua de Liquen Creación Audiovisual la complementa com a professor de l’IEFC a les assignatures de Foto i Video amb Mòbil.