Docència

Graduat en Fotografia:

  • Postproducció Digital (3er curs)

Cursos d'Especialització:

(Barcelona 1960) Estudia disseny de joieria a l’Escola Massana, fotomontatge a América Sánchez i el Curs General de Fotografia de l’IEFC. Estudis de vídeo, disseny gràfic assistit per ordinador, màster de fotografia a la Universitat de Gijón Cabueñas…

El 1980 comença a treballar com a free lance en fotografia i vídeo, combinant-ho amb publicitat i disseny gràfic.

1995-1998: professor de retoc digital per a fotògrafs a l’empresa de fotografia MITO, cursos de la Generalitat de Catalunya i Universitat Politècnica de Catalunya de Terrassa. A més a més de treballs com a free lance en disseny digital i laboratoris fotogràfics.

1996-2001: treballa com a retocador professional per al fotògraf Joan Garrigosa, per a múltiples agències i estudis publicitaris: Bassat Ogylvi, Tiempo DDB, Casadevall y Pedreño, etc.

1998- 2013: professor de retoc digital a l’IEFC.

2006-2011: dirigeix l’escola de retoc i fotografia digital Tucan el Cel a Mataró.

2012-2016 : treballa com a retocador professional per als fotògrafs Eli Armora i Francesc Arnó treballant per a diferents marques: Tous / Pujadas / Racc / Alternativas / Figueras / Venca / CGI.

2015: realitza retocs per a la fotògrafa Nuria Cugat.

2015-2016: treballa com a freelance retocant per al fotògraf Leandre Escorsell en la confecció del catàleg de joies de Tous y Pure Damask.

2016: treballa com a freelance retocant per al fotògraf Joel Ventura retocant joies de Tous.

2016: treballa com a freelance retocant per al fotògraf Pitu Estol realitzant retocs per l’agència
Mammateam per a Freixenet.

2016: actualment forma part de l’equip de retoc fotogràfic amb el fotògraf Miquel González per a Avet, Viscata, Ursulitas… i torna a impartir cursos de retoc a l’IEFC.