Docència

Graduat en Fotografia:

  • Imatge i Percepció I (1r curs)
  • Imatge i Percepció II (2n curs)
  • Fotografia Creativa (3r curs)

Cursos d'Especialització:

Cursos per a Joves:

Activitats per a Escoles i Entitats

(Monforte de Lemos, 1974) Fotògraf i docent de l’art (a l’IEFC i en el departament d’Arts Visuals i Disseny de la Universitat de Barcelona). És doctor en Belles Arts amb la tesi La Epifanía de la imagen. Persegueix l’emoció i l’emmeravellament després del naixement de cada imatge. Gaudir de la fotografia en estat pur, sensibilitat, llum, ombra, i això el porta a experimentar amb materials i llenguatges, així com a dialogar amb altres disciplines que puguin aportar dimensions, i donar cos a la imatge.

Exposicions:

2012: Et in arcadia… Museum of Classical Archaelogy, University of Cambridge. Museu Europeu d’Art Modern, Barcelona
2011: Fosfanías. ArtCentre, BCN. /Trans·formare. Museu F. Marès, BCN / Luminografías. Biblioteca Joan Oliver, BCN / Museu. visions en progrés. Museu d’art de Sabadell / Voices off Arles. Mas St. Florent, Arles / New icons of camera obscura. Gallery of the National Academy of Arts, Sofia (Bulgaria)
2010: Lumen. Art Singel, Amsterdam / La semilla de la imagen. El Matadero, Huesca / Panoràmiques. Biblioteca Joan Oliver, BCN / Fin del cuerpo, post. Pamplona, Burlada, Sangüesa, Baztan, Alsasua, Aoiz, Noain / Sostenibilidad. VI Encuentro Internacional de Arte y Género, Sevilla,
etc.

Publicacions (selecció):

2012: Et in arcadia… A reembodiment of the frieze of Apollo Epikourios at Bassae. East & West Publishing, London. Museu. visions en progrés. Ed. Ajuntament de Sabadell.
2011: Trans·formare. Lectures de la transformació del Museu Frederic Marès. Ed. Institut de Cultura Barcelona. Luminografías. Ed. Centre d’Estudis per a l’Escultura Pública, Ambiental i de l’Entorn, Barcelona.
2009: La semilla de la imagen. Ed. Ciutats 3.0.
2008: Dopo il museo. Ed. Biblioteques de Barcelona. La tierra y el agua originales, la sostenibilidad de la imagen. Ed. Diputación provincial de Zaragoza.