Docència

Cursos d'Especialització:

(Barcelona, ​​1971). Fotoperiodista especialitzat en reportatge social i fotografia de viatges. Estudia fotografia a l’IEFC. Ha rebut diversos premis i reconeixements pels seus treballs com el Premi de la Fundació de Drets Civils 2003, Finalista Premi Internacional de Fotografia Digital Gabriel Cualladó de l’Institut Valencià d’Art Modern (IVAM) amb l’obra La mirada de los desheredados (2004) , primer premi III Certamen Nacional de Fotografía los Derechos Humanos (Realejos, Tenerife), primer premi Eugenio Rodríguez de l’Ajuntament de Toledo, i premi de Fotoperiodisme Fundación Caixa Galicia – Juan Cancelo 2007. També nominat el 2012 al prestigiós premi Pictet organitzat pel diari econòmic Financial Times, el 2015 va ser guardonat amb el premi Humanity Photo Award de la UNESCO, i el 2018 Casa d’Àfrica li concedeix el premi a la millor fotografia realitzada en ciutats africanes, entre molts altres guardons.

Els seus treballs han estat exposats en diverses sales: Maison de la UNESCO (París), Museu d’Art Guangdong (Xina), La Casa Encendida (Madrid), MACBA (Barcelona), Kowasa Gallery, SONIMAG, Perpinyà (França), o a l’Institut Català Internacional per la PAU de Barcelona. Algunes de les seves obres han estat adquirides pel Ministerio de Trabajo y Asuntos Sociales, Davis Museum, la Diputació de Barcelona, ​​l’Ajuntament de Toledo, l’Ajuntament de Torrevella, l’Institut Municipal d’Acció Cultural de Reus, la Fundació Caixa Castelló i l’Ajuntament de Dénia. L’any 2004 va publicar el llibre Barcelona 2004 como mentira conjuntament amb l’escriptor Manuel Trallero, l’any 2018 el llibre 101 lugares de mundo Editorial Anaya, l’any 2019 el llibre Trenes por el Mundo Editorial Anaya, i l’any 2021 101 lugares sorprendentes de Francia Editorial Anaya.

És membre de la UPIFC, de el Col·legi de Periodistes de Catalunya i de VEGAP. Les seves fotografies també formen part de el fons de Fotografia del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC).

Combina la docència amb la publicació de llibres i publicacions en diaris i revistes de tot el món com National Geographic, GEO, Condé Nast Traveller, BBC, Viatjar, Discovery Channel, New York Times, Daily Signal, Stern, The Telegraph, The Times i The Guardian, entre molts altres.

Compagina la seva tasca de fotoperiodista amb la de docent. Des de 2005 és professor de l’IEFC.