(Maó 1970). Estudia fotografia a l’IEFC i inicia la seva carrera professional com a ajudant de fotografia en els sectors de l’arquitectura i la moda. Una vegada finalitzats els estudis el 1990, s’estableix a Menorca on realitza diversos encàrrecs alternant la fotografia d’interiorisme, producte, societat i arqueologia.

Paral·lelament, obre una altra porta amb la fotografia de viatges, publicant en revistes d’àmbit nacional com Descobrir CatalunyaRonda IberiaViatjar o Península i internacionals com Gente ViaggiGeoTraveller o Meditérranée.

Finalment l’any 2000 decideix establir-se pel seu compte i crear el 2005, al costat de Dani Caño, Haut Touch estudi de retoc digital.

Premis: Coautor del Premi Lux de Plata en Retoc Digital 1998 (AFP), Coautor del Premi Lux Or d’Arquitectura 2002 (AFP).

Torna al 1996 a Barcelona on cursa estudis de retoc digital i ràpidament empatitza amb eines de calibratge de color el que li permet treballar com retocador en diversos estudis.

Comença la seva labor docent el 2005, impartint classes en el Master d’Imatge Digital de la Universitat Autònoma de Barcelona. Realitza seminaris en el Master de l’Escola de Fotografia EFTI a Madrid. També dóna conferències per Adobe, Apple i Hewlett Packard a Espanya, Anglaterra i Alemanya.