VISITES PERSONALITZADES

Matrícula Oberta

 

Escriu o truca i trobem el moment perquè vinguis a fer-nos una visita.

De dilluns a divendres
de 8 a 21 h
Secretaria de 8 a 20:30 h
93 494 11 27
689 889 369

L’Escola de Fotografia de l’IEFC ofereix estudis de fotografia proporcionant la formació necessària a aquelles persones que busquen una sortida professional, un mitjà d’expressió artística, o uns coneixements que l’ajudin en la seva activitat.

L’Escola és un important referent en l’ensenyament de la Fotografia a nivell europeu. Per les seves aules hi han passat més de 15.000 alumnes, molts d’ells es dediquen a la fotografia professional, ja sigui en la seva vessant artística, acadèmica, cultural, empresarial o de serveis.


VÍDEOS INSTAGRAM
Com produïm imatges?

Tens dubtes sobre estudiar el Graduat en Fotografia? Et convidem a sortir de dubtes amb dos tallers on t’ensenyem algunes de les coses que pots aprendre en el Graduat en Fotografia de l’IEFC. En els vídeos també pots veure les nostres instal·lacions i t’oferim informació sobre els nostres estudis.

Taller de bodegó disparant amb digital i analògic, amb Josep Maria de Llobet i Eduard Bertran.

Taller de revelatge de fotografies analògiques des del laboratori de l’IEFC, amb Eva Lorente.

Fotografies d'estudiants
Vivim la fotografia

Aprenem des de la pràctica, des del coneixement directe, dels professionals: conferències i xerrades amb els fotògrafs capdavanters de cada disciplina; visites guiades a exposicions, a estudis fotogràfics, a mitjans de comunicació; pràctiques d’exterior; seguiment fotogràfic de l’actualitat… Aprenem fent allò que més ens agrada: la fotografia.

SOL·LICITUD D'INFORMACIÓ

Estàs interessat en algun dels nostres cursos? Omple el següent formulari i ben aviat respondrem a la teva consulta.

Vull rebre informació sobre activitats culturals, oferta formativa i altres informacions destacades de l’IEFC