Ens preparem per tornar i ajudar-te a que et converteixis en un fotògraf/a professional, és la nostra màxima prioritat. Per seguir-ho fent hem augmentat les mesures higièniques i de seguretat, reduït l’aforament a les nostres aules i augmentat la distància entre alumnes. Perquè res impedeixi que puguis seguir aprenent i adquirint noves habilitats.

A partir de l’1 de Juny. Obrim Secretaria de dilluns a divendres de 10 a 17 h.

Contacta’ns si vols fer una visita personalitzada a les nostres instal·lacions! Ens adaptem al teu horari.

De dilluns a divendres
de 8 a 22 h
(Secretaria de 8 a 20:30 h)
93 494 11 27
689 889 369

L’Escola de Fotografia de l’IEFC ofereix estudis de fotografia proporcionant la formació necessària a aquelles persones que busquen una sortida professional, un mitjà d’expressió artística, o uns coneixements que l’ajudin en la seva activitat.

L’Escola és un important referent en l’ensenyament de la Fotografia a nivell europeu. Per les seves aules hi han passat més de 15.000 alumnes, molts d’ells es dediquen a la fotografia professional, ja sigui en la seva vessant artística, acadèmica, cultural, empresarial o de serveis.


Fotografies d'estudiants
Vivim la fotografia

Aprenem des de la pràctica, des del coneixement directe, dels professionals: conferències i xerrades amb els fotògrafs capdavanters de cada disciplina; visites guiades a exposicions, a estudis fotogràfics, a mitjans de comunicació; pràctiques d’exterior; seguiment fotogràfic de l’actualitat… Aprenem fent allò que més ens agrada: la fotografia.

SOL·LICITUD D'INFORMACIÓ

Estàs interessat en algun dels nostres cursos? Omple el següent formulari i ben aviat respondrem a la teva consulta.

Vull rebre informació sobre activitats culturals, oferta formativa i altres informacions destacades de l’IEFC