La Borsa de Treball és un servei que l’IEFC posa a disposició dels alumnes del Graduat en Fotografia, Cursos d’Especialització i Postgraus per tal de posar-los en contacte amb empreses i professionals del sector fotogràfic que necessitin personal laboral.

Normativa:

  • Pot accedir als serveis de la borsa de treball qualsevol alumne matriculat al Graduat en Fotografia.
  • És necessari omplir TOTS els apartats de l’imprès d’inscripció, amb lletra clara, i subministrar una fotografia tamany carnet actualitzada. També hom pot adjuntar, si es desitja, un currículum més detallat.
  • L’IEFC, no negocia sous, ni horaris, ni cap condició laboral. Aquest apartat l’acorda cada alumne particularment amb la persona o empresa que el vulgui contractar.
  • Si després de realitzar l’inscripció es produeix algun canvi en les dades, s’ha de comunicar a borsadetreball@iefc.cat. (Les dades que figuren a Secretaria són independents de les de la borsa de treball).

Empreses amb qui s’ha col·laborat darrerament: Mango, La Vanguardia, Bach Import, Engel&Völkers, Editorial RM, Fundació Foto Colectania, Visual Korner, AFPE, 5th Avenue Model Manegement, Atrápalo, The Back Room, Privalia, Fundació Clínic, Ara, Fundació Vicente Ferrer, Oi Real Estate, Casanova Foto, Camper, Setdart, Jordi Bernadó,…

Per qualsevol comunicació, suggeriment, dubte o pregunta sobre la borsa adreceu-vos a la següent adreça: borsadetreball@iefc.cat.