Els Cursos i Tallers d’Especialització Fotogràfica estan adreçats als alumnes, professionals o aficionats avançats que desitgin ampliar coneixements. S’organitzen temàticament segons el tipus de contingut: Fotografia Documental, Fotografia Publicitària i Corporativa, i Fotografia de Creació i Reflexió.

Tenen per finalitat aportar coneixements específics orientats al desenvolupament de l’activitat fotogràfica en les seves diferents manifestacions, així com la relació amb el mercat.

La docència s’imparteix per professorat especialitzat i professional, en grups reduïts, en horaris de matí, tarda o nit.

POSTGRAU FOTOGRAFIA DOCUMENTAL
Vols obtenir el Postgrau de Fotografia Documental? Cursa un total de 120 hores de cursos d’especialització, més un projecte final que reflecteixi els coneixements adquirits, i l'obtindràs!
Postgrau en Fotografia Publicitària i Corporativa
Vols obtenir el Postgrau de Fotografia Publicitària i Corporativa? Cursa un total de 120 hores de cursos d’especialització, més un projecte final que reflecteixi els coneixements adquirits, i l'obtindràs!
Postgrau en Fotografia de Creació i Reflexió
Vols obtenir el Postgrau de Fotografia Creació i Reflexió? Cursa un total de 120 hores de cursos d’especialització, més un projecte final que reflecteixi els coneixements adquirits, i l'obtindràs!