[Mesures COVID]

Volem ajudar-te a que et converteixis en un fotògraf/a professional, és la nostra màxima prioritat. Per seguir-ho fent hem augmentat les mesures higièniques i de seguretat, reduït l’aforament a les nostres aules i augmentat la distància entre alumnes. Perquè res impedeixi que puguis seguir aprenent i adquirint noves habilitats.

Durant aquest curs, els nostres alumnes han pogut mantenir el nivell d’aprenentatge previst gràcies a la nostra plataforma online millorada, que ens permet seguir fent classe en qualsevol situació amb la màxima garantia i qualitat.

Els postgraus de fotografia ofereixen una formació avançada de caràcter multidisciplinar que proporciona una titulació especialitzada als fotògrafs que ja han cursat el Graduat o que tenen uns coneixements equivalents.

S’oferten tres postgraus diferents, que s’obtenen cursant un mínim 120 hores de Cursos d’Especialització d’una de les tres árees en que s’estructuren, més un projecte final que reflecteixi els coneixements adquirits.

Les 120 hores es poden fer totes de l’àrea escollida, o bé que com mínim un 60% sigui específic i la resta de les altres àrees.

En cas d’haver cursat algun Curs d’Especialització anteriorment, i voler obtenir el postgrau, cal enviar un correu al coordinador Joan Ribó (jribof@iefc.cat).

Ens adaptem a les teves necessitats finançant (sense recàrrec) el postgrau a mida. Consulta’ns a secretaria (info@iefc.cat)!

Contacta amb nosaltres
Vull rebre informació sobre activitats culturals, oferta formativa i altres informacions destacades de l’IEFC