[Mesures COVID]

Volem que continuïs gaudint de la fotografia, és la nostra màxima prioritat. Per seguir-ho fent hem augmentat les mesures higièniques i de seguretat, reduït l’aforament a les nostres aules i augmentat la distància entre alumnes. Perquè res impedeixi que puguis seguir aprenent i adquirint noves habilitats.

Durant aquest curs, els nostres alumnes han pogut mantenir el nivell d’aprenentatge previst gràcies a la nostra plataforma online millorada, que ens permet seguir fent classe en qualsevol situació amb la màxima garantia i qualitat.

Entra en el món de la fotografia amb els Cursos d’Iniciació a la Fotografia que et proposem: iniciació a la fotografia, al tractament digital fotogràfic, retrat, reportatge, composició, viatges…

Nous cursos cada trimestre (els mesos d’octubre, gener i abril). I durant l’estiu, els Cursos Intensius d’Estiu del mes de juliol ofereixen una primera aproximació a la fotografia.

També oferim els Tallers de Cap de Setmana, dissenyats per aprendre de manera lúdica els coneixements fotogràfics dels diferents àmbits proposats. De manera que amb poc temps es puguin assolir uns coneixements sòlids i una pràctica especialitzada.