Benvinguts a
l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya

L'IEFC és una associació cultural sense ànim de lucre, amb la filosofia d'entitat al servei del públic i amb la missió de fomentar, estimular i impulsar l’estudi, la investigació i la difusió de la fotografia.
Qui som?

L’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya és una Associació Cultural sense ànim de lucre, amb la filosofia d’entitat al servei del públic.

L’any 2010 va ser guardonat amb la distinció d’Entitat d’honor per la Federació Catalana de Fotografia.

La missió de l’IEFC és fomentar, estimular i impulsar l’estudi, la investigació i la difusió de la fotografia.

L’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya porta 40 anys treballant en la formació i la promoció dels fotògrafs, i en la conservació i difusió del patrimoni fotogràfic. El nostre projecte és treballar per ser més competitius en la societat del coneixement i de la informació, on la imatge té un paper rellevant.

Com a entitat sense ànim de lucre, tots els ingressos generats pel propi IEFC reverteixen en els serveis que ofereix, alguns dels quals són gratuïts i oberts al públic en general. El compromís de l’equip humà de l’IEFC juntament amb la col·laboració de les entitats i persones que ens han acompanyat en els nostres projectes, ens han permés arribar fins on som ara.

L’IEFC s’organitza en tres departaments:

De dilluns a divendres
de 8 a 21 h
Secretaria de 8 a 20:30 h
93 494 11 27
689 889 369
HISTÒRIA DE L’IEFC

L’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya (IEFC) va ser fundat el 1972 per Miquel Galmes i Creus (1937-2015), qui en va ser director fins a 2012 i president fins a 2015.

Des de 2012, Eduard Bertran és el director de l’IEFC, i també n’és el president des de l’any 2016.