Instal·lacions de l’Escola de Fotografia

A l’IEFC t’oferim tot el recolzament per formar-te com fotògraf; per això disposes de lliure accés en hores convingudes per utilitzar els platós, les aules digitals i el laboratori analògic; treballem amb càmeres de diferents formats tant analògiques com digitals; fem servir equips d’il·luminació professionals (renovats completament l’any 2016); les aules digitals disposen de software actualitzat; i tot això sense perdre la màgia del laboratori analògic.

L’IEFC ha dissenyat el seus espais pensant en que els alumnes puguin trobar totes les eines necessàries per formar-se com a fotògrafs.
  • Xarxa WIFI: disponible en tots els espais de l’IEFC.
  • Xarxa local: Tots els alumnes disposen d’un directori personal a la xarxa informàtica de l’IEFC que els hi permet accedir als seus fitxers des de qualsevol ordinador del centre.
  • Campus Virtual: Tots els alumnes poden accedir als materials de classe, fer entregues, consultar les qualificacions i rebre comunicacions des de qualsevol lloc.
  • Servei de préstec de material: Els alumnes del Graduat disposen de material per a gravació en vídeo (estatius, gravadores, micros…) i ròtules panoràmiques, que poden agafar en préstec. [Equipament préstec] – [Equipament Fuji]
  • Lliure accés: Laboratoris, aules i platós estan a disposició dels alumnes, en hores convingudes, per tal de que puguin continuar practicant i millorant tot allò après a les classes.

Tots aquests espais estan a disposició dels alumnes, en hores convingudes, per tal de que puguin continuar practicant i millorant tot allò après a les classes.