Escola
L’antic professor de l’IEFC Albert Padrol, fundador i editor d’Altaïr, dóna una conferència a l’Institut11 de març de 2009

Els dies 11 i 12 de març de 2009, Albert Padrol, fundador de la llibreria Altaïr i editor de la revista homònima, fa una conferència als dos grups del Curs d’Especialització en Fotografia de Viatges de l’IEFC, en el que havia exercit la docència.

Perfil de l’autor

Llibreter, editor, fotògraf i viatger apassionat. Català nascut a Andorra, d’educació francesa, aviat va sentir la crida de la carretera, seguint l’estela de la cultura nómada beat i hippie. El seu viatge iniciàtic a l’Índia, l’any 1971, el marcarà profundament. En els anys ’70 es va dedicar a la fotografia de viatges professional, quan quasi ningú ho feia; en els ’80 va fundar la llibreria de viatges Altaïr, juntament amb Pepe Bernades, i en els ’90 es va llançar al món de l’edició, amb llibres de viatges i la revista Altaïr. Amb el canvi de segle, Padrol segueix treballant dia a dia en la fotografia de viatges, des de tots els punts de vista del sector. És, per tant, una veu a escoltar, amb veterania, prestigi i amplitud de mires.