Escola
Els alumnes de Bodegó Creatiu Publicitari de l’IEFC fan una masterclass a Arnó Studio7 de maig de 2013

El dimarts 7 de Maig de 2013, els alumnes del Curs d’Especialització en Bodegó Creatiu Publicitari de l’IEFC, van visitar l’estudi especialitzat en fotografia publicitària i de moda Arnó Studio, acompanyats pel professor Mario Vilar.

En primer lloc, es va fer una presentació amb una visita a l’estudi, veient com organitzar els elements de treball, les àrees de l’estudi i la funció dels col·laboradors.

Es va realitzar una sessió, preparada amb anterioritat (bodegó amb ampolles de vi ambientades), ensenyant tot el procés d’il·luminació (resultat de la foto 90% fotografia), i el seu posterior tractament en la postproducció; explicant com millorar els petits detalls perquè el resultat final sigui una imatge versemblant.

Al final de la sessió, es va fer una projecció amb els treballs de publicitat, paisatges i retrats d’obra personal que està realitzant actualment Francesc Arnó. Per acabar, es va fer una xerrada amb intercanvi d’opinions sobre la professió de fotògraf.

Agraïm molt sincerament al fotògraf Francesc Arnó l’atenció rebuda, estant obert a qualsevol pregunta o aclariment dels alumnes.