El dimarts 2 de juny de 2015, els alumnes del Curs d’Especialització en Il·luminació en el Bodegó Publicitari de l’IEFC, van visitar l’estudi de Francesc Arnó acompanyats pel professor Mario Vilar.

La masterclass a l’estudi Arnó/Armora va consistir en preparar una il·luminació bàsica amb una sola llum, i posteriorment es va fer una fotografia amb una il·luminació més creativa amb diferents llums d’efecte per fotografiar unes joies ètniques fetes a mà per artesans amb tècniques rudimentàries, sobre un fons negre de metacrilat brillant.

En primer lloc, es va fer una presentació amb una visita a l’estudi, veient com organitzar els diferents elements de treball, les àrees de l’estudi i la funció dels col·laboradors.

Per acabar, es va fer una xerrada comentant els diferents encàrrecs publicitaris, com realitzar-los, tècniques i estils d’il·luminació, i amb intercanvi d’opinions sobre la professió de fotògraf. També hi va participar Bernat Joval, que és ajudant d’Arnó i actualment fotògraf freelance, que va cursar els seus estudis de fotografia l’IEFC, i va explicar com iniciar-se en el món de la fotografia professional.

Agraïm molt sincerament al fotògraf Francesc Arnó l’atenció rebuda, estant obert a qualsevol pregunta o aclariment dels alumnes.

Francesc Arnó és un fotògraf especialitzat en publicitat i moda, bodegó creatiu amb gran domini de la llum. L’estudi Arnó/Armora és espaiós i està molt ben equipat, i compta amb un equip de postproducció amb professionals d’alt nivell.