El dimarts 10 de maig de 2016, els alumnes del Curs d’Especialització en Il·luminació en el Bodegó Publicitari de l’IEFC, van visitar l’estudi de Francesc Arnó acompanyats pel professor Mario Vilar.

La masterclass a l’estudi Arnó/Armora va consistir en preparar una il·luminació bàsica amb una sola llum, i posteriorment es va fer una fotografia amb una il·luminació més creativa amb diferents llums d’efecte per fotografiar unes joies ètniques fetes a mà per artesans amb tècniques rudimentàries, sobre un fons negre de metacrilat brillant.

En primer lloc, es va fer una presentació amb una visita a l’estudi, veient com organitzar els diferents elements de treball, les àrees de l’estudi i la funció dels col·laboradors.

Per acabar, es va fer una xerrada comentant els diferents encàrrecs publicitaris, com realitzar-los, tècniques i estils d’il·luminació, i amb intercanvi d’opinions sobre la professió de fotògraf. També hi va participar Bernat Joval, que és ajudant d’Arnó i actualment fotògraf freelance, que va cursar els seus estudis de fotografia l’IEFC, i va explicar com iniciar-se en el món de la fotografia professional.

Agraïm molt sincerament al fotògraf Francesc Arnó l’atenció rebuda, estant obert a qualsevol pregunta o aclariment dels alumnes.

Francesc Arnó és un fotògraf especialitzat en publicitat i moda, bodegó creatiu amb gran domini de la llum. L’estudi Arnó/Armora és espaiós i està molt ben equipat, i compta amb un equip de postproducció amb professionals d’alt nivell.