Promoció cultural
L’IEFC, escola convidada per l’Atelier de Visu de Marsella, envia l’alumne Dani Pujalte a un workshop-residència amb Antoine d’Agata8 de febrer de 2012

Atelier de Visu

Per tercer any consecutiu, un alumne de l’IEFC realitza un workshop-residència d’un mes a Marsella. L’IEFC és una de les 11 escoles d’arreu del món convidades a enviar un alumne a l’Atelier de Visu (Marsella) per participar en un workshop dirigit per Antoine d’Agata.

A la convocatòria oferta als alumnes que estan cursant 3er. , Tallers d’especialització o Projectes Finals de Carrera (condició plantejada des de Atelier de Visu) s’hi van presentar 6 candidats i, des de la pròpia organització del taller, finalment van seleccionar a Dani Pujalte.

El taller que proposen per als estudiants de les escoles de fotografia és part d’un programa on l’objectiu és fomentar la mobilitat i la professionalització dels joves artistes en el panorama internacional.  D’aquesta forma l’IEFC manté la col·laboració, iniciada dos anys endarrere, amb l’intenció de fomentar el treball i la difusió dels nostres estudiants.

Del 8 de febrer al 3 de març de 2012, Dani Pujalte residirà a Marsella  a l’espai d’allotjament per a estudiants de que disposa l’Atelier de Visu. Conviurà amb altres estudiants provinents d’Alemanya, França, Corea del Sud, Estats Units, República Txeca, Dinamarca, Itàlia i Gran Bretanya.

Els participants produiran un treball que es projectarà al final de l’estada en el propi taller i s’editarà un llibre amb el conjunt de tots el projectes realitzats durant la residència (el podeu consultar a la nostra biblioteca).   En el transcurs de l’estada s’inclou un workshop de 13 dies dirigit per ANTOINE D’AGATA que revisarà tot el procés de creació.

L’IEFC participa financerament amb el projecte d’Atelier de Visu.