Al març de 2018, els fotògrafs de VII Photo Agency es troben a Barcelona per a la seva reunió anual. Aprofitant aquest fet, del 26 al 28 de març de 2018, s’organitza un workshop All at once de tres dies intensius, al Centre Cívic Casa Golferichs.

Durant aquests dies, els membres de VII Photo Agency comparteixen les seves experiències professionals i treballen amb els estudiants per ajudar-los a millorar les habilitats narratives fotogràfiques i de fotoperiodisme. Al llarg del workshop s’hi alternen sessions pràctiques, lectures de portfolis, i conferències.

Eyes in progress, organitzadors de l’esdeveniment, acorda amb l’IEFC, oferir una beca per participar de forma gratuïta al workshop de tres dies, a un dels nostres estudiants del Graduat de Fotografia. Des de l’IEFC, l’equip de docent s’encarrega de valorar i seleccionar un estudiant, en base als treballs realitzats durant el Graduat així com a les seves inquietuds al voltant del tema. El 18 de desembre de 2017 s’anuncia l’escollit a través de les xarxes.

L’IEFC, a través dels responsables de Direcció i Activitats Culturals, ha valorat que l’alumna escollida per obtenir la beca per assistir al workshop de VII Photo Agency, tant per la seva trajectòria com per les inquietuds mostrades al voltant de la temàtica de reportatge, és… Romina Ficca.

Romina podrà participar de forma gratuïta al workshop All at once de tres dies intensius a Barcelona, amb una selecció dels millors fotògrafs de reportatge del moment, del 26 al 28 de març de 2018.