Institut
L’IEFC participa en les Jornades de Fotografia Documental Can Basté 201015 de novembre de 2010

Jornades de Fotografia Documental Can Basté 2010

Dins el marc de l’11è Fòrum Can Basté es presenten les Primeres Jornades de Fotografia Documental.

Del 15 al 18 de novembre del 2010, diversos experts reflexionen sobre el present i el futur de la fotografia, presentant les inquietuds i experiències de professionals del documentalisme fotogràfic. En un format de taula rodona, es debat sobre les polítiques institucionals, els programes educatius dels centres d’ensenyament i el futur del documentalisme en el marc de les noves tecnologies.

Al llarg de quatre dies, quatre ponents i un moderador exposen les seves opinions al voltant de les temàtiques plantejades dins les jornades. En acabar cada una de les ponències s’obre un petit col·loqui i en finalitzar totes les ponències presentades, en format de taula rodona es fa un debat obert participatiu que serveix de cloenda.

Els debats plantegen els diversos aspectes que demostren l’estat i l’impacte actuals de la fotografia documental, ja sigui pel seu valor històric, comunicatiu, informatiu i com a element d’integració i cohesió socials, i així evidenciar els usos que se’n fan en el nostre entorn quotidià més proper.

Dilluns 15.11.2010. Jornades de Fotografia Documental. Institucions

17 h. Miquel Galmes i Creus, President de l’IEFC

El debat tracta sobre els diversos tractaments que es donen a la fotografia documental des de les institucions, i com s’aplicarà en un futur pròxim.

Dimarts 16.11.2010. Jornades de Fotografia Documental. Docència

18 h. Robert Barrio Badia, Cap d’Estudis de l’IEFC

El debat tracta sobre les tendències de l’ús de la fotografia documental dins els plans d’ensenyament actuals, i quina és la labor realitzada per desenvolupar el gènere dins el marc dels programes d’aprenentatge.

Jornades de Fotografia Documental

Dates: Del 15 al 18 de novembre de 2010
Direcció: Fabra i Puig 274, 08031. Barcelona
Telèfon: 93 420 66 51