Carles Generó participa en el festival PhotoAlicante. Del 15 de febrer al 15 de març exposa Pensez à nous al Forum FNAC d’Alacant.

Pensez à nous és un projecte sorgit del Curs d’Especialització en Edició de Fotollibres de l’IEFC.

El Festival Internacional de Fotografia PhotoAlicante, en la seva sisena edició, mostra imatges de 80 autors, del 7 de març a l’1 d’abril de 2019 a la ciutat d’Alacant, sota el lema The Power of the Body.

Pensez à nous

És un trajecte sense destí clar, són anades i vingudes, un viatge cíclic. Som nosaltres davant la solitud en contra la calidesa de l’amor. Un recorregut indecís i incert per poder definir el que som. Un viatge que sempre es repeteix, que canvia les formes i el moment, però va i torna de la mateixa manera.

Pensez à nous. Foto: Carles Generó
Pensez à nous. Foto: Carles Generó

Carles Generó

Vic (1987)

Vaig estudiar fotografia a l’IEFC de Barcelona. Em va servir per aprendre a utilitzar càmeres i tècniques diferents i explorar les diverses visions de la fotografia. D’això me’n queda un lleuger record.

A partir de llavors intento fotografiar la meva vida, el que m’envolta i em trobo pel camí sense una idea concreta del que significa ni si realment ha de tenir algun sentit.

De mica en mica vaig escanejant tot el meu arxiu i buscant relacions entre les imatges, tal com un joc de pistes, una em porta a l’altre creant un teixit de records.

Pensez à nous. Foto: Carles Generó
Pensez à nous. Foto: Carles Generó