L’exposició No es un sueño, es Alquézar de César Sánchez s’inaugura el dimecres 15 d’abril a les 19:30 h, amb una presentació per part de l’autor, i es pot veure fins al 30 d’abril de 2015 al Centro Aragonés de Barcelona.

Es composa d’una projecció audiovisual i una exposició fotogràfica que mostren un recorregut fotogràfic a través de la natura, la història i l’art d’un lloc singular.

No es un sueño, es Alquézar

És una visió realista, però tractada des d’un punt de vista intimista i d’admiració, d’una terra en la qual conflueixen de manera sorprenent la natura, la història i l’art. A Alquézar s’entreveuen a cada pas les cultures àrab (l’origen del nom és àrab) i cristiana; és com si la història i la llegenda s’entrelliguéssin contínuament. La natura, dura, agrest, fins i tot inhòspita, ofereix llocs de gran bellesa. L’Art Rupestre de la zona del Vero, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO el 1998, té una presència impactant. A través de l’exposició i l’audiovisual que la complementa, es realitza un recorregut que tracta de plasmar l’encant d’un lloc insòlit.

No es un sueño, es Alquézar. César Sánchez

César Sánchez imparteix el Taller de cap de setmana de Fotografia de paisatge de l’IEFC.

Centro Aragonés de Barcelona

Adreça: C/ Joaquim Costa, 68. Barcelona
Dates: Del 15 al 30 d’abril de 2015
Horari: De dimarts a diumenge de 18 a 20 h.