Clara Gassull exposa el seu projecte fotogràfic Quan em mori, no us oblideu de treure’m el sonotone al festival de fotografia emergent BFOTO, que se celebra a Barbastro del 26 de maig al 30 de juny de 2016.

Quan em mori, no us oblideu de treure’m el sonotone

Aquest projecte exposa el moment actual en què viu la meva àvia a partir de l’absència i la presència de la seva persona més estimada, l’avi. Aquesta circumstància personal és la que prenc com a pretext per indagar sobre les possibilitats fotogràfiques de l’indici o la empremta com a recurs argumental.

L’avi era aficionat als àlbums de família. Les fotografies, en origen, es van integrar en un dels àlbums que va deixar buit. El seu lloc està a la prestatgeria en la qual resideixen tots els altres àlbums; allà es converteix en un objecte per a la família. La instal·lació pretén donar format expositiu al projecte inicial, l’àlbum, amb la finalitat de reinterpretar la seva lectura i, al seu torn, i en la seva essència, explorar les possibilitats del llenguatge fotogràfic.

Clara Gassull

Aquest projecte ha estat seleccionat en la III Convocatòria Emergentes organitzada per BFOTO.

Clara Gassull Quer estudia Belles Arts a la Universitat de Barcelona (UB) i Fotografia a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya (IEFC).

El Moliné (Sala -1)

Adreça: Plaza Guisar, 5. Barbastro
Horari: De dilluns a diumenge de 17:00 a 19:00 h