Representació destacada d’alumnes de l’IEFC a la convocatòria Clic 2016. El seus treballs de reportatge seleccionats s’exposen a la Casa de la Generalitat de Perpinyà del 27 d’agost al 10 de setembre de 2016, dins el Festival Off de Perpinyà.

La inauguració de la mostra es celebra el dijous 1 de setembre de 2016, a les 16:30 h, a la Casa de la Generalitat de Perpinyà (Carrer de la Fusteria 1, de Perpinyà).

Alumnes i treballs seleccionats convocatòria Fotoperiodisme:

  • Gonzalo Martínez Barceló, Banc expropiat de Gràcia
  • Júlia Tuxans Valls, A contracorrent
  • Berta Barnils i Gimeno, Holocaust animal
  • Valentina Vacó González, Voluntariamente inconsciente

També han estat seleccionats dos professionals que han cursat els seus estudis a l’IEFC:

  • Javier Corso, Essence de Bénin (menció del jurat)
  • Àngel Joan Monlleó Marsal, How to Lock Europe

El Clic de Fotoperiodisme Jove és una iniciativa que pretén, a través de la fotografia i l’audiovisual, apropar-se a problemàtiques socials actuals i denunciar-les, sense renunciar a la qualitat tècnica i artística, i alhora donar suport als joves creadors en l’àmbit del fotoperiodisme.

La Secretaria de Joventut de la Generalitat de Catalunya i l’Associació Diomira convoquen anualment la mostra de fotoperiodisme jove Clic, en el marc del certamen Visa Off de Perpinyà que se celebra de forma paral·lela al prestigiós festival Visa pour l’image.

Visa Off és una iniciativa organitzada per l’associació Les Vitrines de Perpignan i compta amb el recolzament de l’Ajuntament de Perpinyà, vila que durant el certamen es converteix en el centre d’atenció de la fotografia de premsa internacional.