Representació d’alumnes de l’IEFC a la convocatòria Clic 2017. El seus treballs de reportatge seleccionats s’exposen a la Casa de la Generalitat de Perpinyà del 2 al 16 de setembre de 2017, dins el Festival Off de Perpinyà.

Alumnes i treballs seleccionats convocatòria Fotoperiodisme:

  • Montse Giralt, Història d’una Shahada (Obra guanyadora)
  • Montse Sauquillo, No quiero volver
  • Malena Fortuny, Diàspora de la música

També ha estat seleccionada la professional Wayra Ficapal, que han cursat el curs d’especialització en Fotoperiodisme a l’IEFC.

El Clic recull una selecció d’obres fotogràfiques de joves autors catalans, el denominador comú dels quals és la sensibilitat pels temes socials.

La Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i l’Associació Diomira convoquen anualment la mostra de fotoperiodisme jove Clic, en el marc del Festival Off Perpignan que se celebra de forma paral·lela al festival Visa pour l’image.

El Festival Off és una iniciativa organitzada per l’associació Les Vitrines de Perpignan i compta amb el recolzament de l’Ajuntament de Perpinyà, vila que durant el certamen Visa pour l’Image es converteix en el centre d’atenció de la fotografia de premsa internacional.

Treballs seleccionats:

Montse GiraltHistòria d’una Shahada
(Obra guanyadora)
Treball del Curs d’Especialització en Reportatge Documental de Proximitat

Montse Sauquillo, No quiero volver (Obra seleccionada).

Treball de l’assignatura de Reportatge Documental de 3r curs del Graduat

Malena Fortuny, Diàspora de la música (Obra seleccionada).
Treball de l’assignatura de Reportatge Documental de 3r curs del Graduat