Documentació
Hereus d’Emili Godes col·laboren en la documentació de l’obra del fotògraf10 de juny de 2013

Maria Rosa Godes i Emili Godes, filla i net del fotògraf, col·laboren amb l’Arxiu Històric Fotogràfic de l’IEFC des de principis de 2013 per documentar els originals fotogràfics que custodia.

Agraïm a Maria Rosa i Emili Godes el temps que ens han dedicat i la valuosa informació que ens han aportat sobre la trajectòria professional d’Emili Godes Hurtado.

A l’Arxiu Històric Fotogràfic hi ha dipositades prop de 1200 fotografies d’Emili Godes Hurtado, catalogades i digitalitzades per facilitar la seva consulta. Són fotografies que van des dels seus primers anys com a fotògraf fins els darrers treballs a finals dels anys ’60.

Emili Godes Hurtado va tenir una llarga trajectòria com a fotògraf durant més de 50 anys. Va fer reportatges en fotografia industrial, publicitat i fotografia científica. Va excel·lir en la fotografia d’art, reproduint obres de pintors, escultors i artistes de renom. Va treballar en fotografia de cinema en nombroses pel·lícules, i també en va fer de pròpies. Va fotografiar la seva família, el seu entorn, i va crear obra artística pròpia; exposant i guanyant guardons que el van fer mereixedor del reconeixement dels seus contemporanis.