L’Arxiu Històric Fotogràfic de l’IEFC inicia una col·laboració amb el programa Arxiu 73 de BTV – Notícies, l’informatiu dels 73 barris de la ciutat, proporcionant imatges per a una sèrie de reportatges històrics.

El primer d’aquests reportatges és Saló Gran Price, una història d’èxits, que  es va emetre el 25 de setembre de 2015, i s’hi poden veure algunes imatges de l’arxiu de l’IEFC sobre alguns dels espectacles realitzats al saló.

El Gran Price va ser un dels locals d’oci més coneguts a Barcelona a partir dels anys 30. Durant 40 anys, va ser una sala de ball però també s’hi van organitzar combats de boxa o misses.

El segon reportatge, emès el 27 d’octubre de 2015, és L’Eixample acollia l’antiga seu de l’editorial Sopena, i s’hi poden veure algunes imatges de l’arxiu de l’IEFC sobre el treball a les editorials i de l’edifici de l’editorial Sopena.

L’editorial Sopena es va instal·lar l’any 1926 en un edifici emblemàtic del carrer de Provença. D’estil noucentista i obra de Melcior Viñals, l’edifici es va vendre a una constructora i va ser enderrocat l’octubre de 1996, tot i l’oposició veïnal.

El tercer reportatge, emès el 24 de novembre de 2015, és Els primers cinemes modernistes de l’Eixample, i s’hi poden veure algunes imatges de l’arxiu de l’IEFC sobre les sales de cinema de l’època a l’Eixample.

Els primers cinemes de la ciutat se situen a Ciutat Vella. Però és a l’Eixample on es converteixen en grans sales similars als teatres per atreure les classes benestants. Són els cinemes modernistes que van estar molt presents a la zona fins a mitjans de segle XX.

El quart reportatge, emès el 21 de desembre de 2016, és La Sagrada Família, un temple construït entre camps, on s’hi poden veure imatges de l’Arxiu Fotogràfic del Centre Excursionista de Catalunya i de l’Arxiu Històric Fotogràfic de l’IEFC. Imatges que testimonien les diferents fases de construcció del temple que comença a l’any 1881 en una zona de camps i indústries al terme municipal de Sant Martí de Provençals.