L’IEFC col·labora en el II Concurs de fotografia de natura Salvem el planeta, que organitza Mans Unides.

La delegació de Mans Unides Barcelona llança la segona convocatòria del concurs solidari digital de fotografia de natura, Salvem el planeta, com a cloenda de les activitats de sensibilització de la campanya d’enguany, Contagia solidaritat per acabar amb la fam.

Amb aquest fil conductor de cuidar del planeta, el tema el concurs són fotos de natura que mostren o bé la bellesa del nostre planeta, o bé que denuncien la seva degradació.

El termini de presentació és del 9 de novembre al 14 de gener. Els guanyadors es publiquen el 21 de gener de 2022.

El concurs està obert al públic en general. Pel seu caràcter solidari, se sol·licita un donatiu per cada fotografia presentada. Els diners recaptats es destinen a un projecte pel medi ambient a l’Amazònia en defensa dels drets dels pobles indígenes del Brasil.

El jurat estarà format pels fotògrafs Xavier Manrique, Esteve Llanes (fotògraf ambaixador de Calibrite en gestió de Color), Silvia Omedes (directora de Photographic Social Vision), Eva Lorente (professora de l’IEFC) i Mireia Angerri (presidenta-delegada de Mans Unides Barcelona).

Una cop finalitzat el concurs, es realitza una exposició virtual de les fotografies guanyadores juntament amb les imatges finalistes pre-seleccionades.

II Concurs de fotografía de natura Salvem el planeta