Dijous 6 d’abril de 2017 a les 19:00h, Laia Foix, coordinadora del Departament de Documentació i Investigació de l’IEFC, ofereix una conferència a l’Institut d’Estudis Catalans titulada: La ciència a través de la càmera d’Emili Godes (1895-1970).

Aquesta activitat està inclosa dins el cicle de col·loquis Ciència i Fotografia, coordinat per Ramon Barnadas, i organitzat per la Societat Catalana d’Història de la Ciència i de la Tècnica (SCHCT) de l’Institut d’Estudis Catalans.

En aquest col·loqui s’aporten noves dades sobre la fotografia d’Emili Godes en l’àmbit científic, que abasta branques com la biologia, la zoologia, la botànica, l’agricultura, l’antropologia i la medicina. Va excel·lir en la fotografia d’aproximació, la fotomacrografia i la fotomicrografia. Va col·laborar amb l’Escola Superior d’Agricultura (director de fotografia de la revista Arxius), l’Institut d’Investigacions Pesqueres, el jardí botànic Marimurtra de Blanes, així com les càtedres de Zoologia i Antropologia física de la Facultat de Ciències de la Universitat de Barcelona. Va fer reportatges fotogràfics i filmacions de pel·lícules científiques pels doctors Puigvert (urologia), Muntaner (cirurgia estètica), Miquel, Anguera (cardiologia) i Valentin.

Institut d’Estudis Catalans

Adreça: Carrer del Carme, 47, Barcelona
Data: Dijous 6 d’abril de 2017, 19:00 h