Els alumnes del Curs d’Especialització en Fotografia de Moda de l’IEFC col·laboren amb la desfilada de moda que organitza l’ESTAE.

Es tracta d’una desfilada de moda on hi participen alumnes de diferents centres d’estudis especialitzats. Els alumnes de l’ESTAE (Escola Superior de Tècniques de les Arts de l’Espectacle) duen a terme la direcció tècnica i muntatge de l’esdeveniment. En la desfilada s’exhibeixen els treballs de creativitat dels alumnes de l’Escola Superior de Disseny Felicidad Duce – LCI Barcelona. Els alumnes de l’Escola Vilamanyà realitzen el maquillatge dels models. Els alumnes de l’IEFC hi col·laboren fent les fotografies de l’esdeveniment. I el grup musical El Sr. Ramon actúa durant la desfilada.

Els alumnes de l’IEFC tenen ocasió de fer proves de llumfotografiar el backstage, i distribuir-se en diferents punts de l’espai per trobar posicions que habitualment són difícils d’aconseguir en una desfilada professional. També tenen l’oportunitat de fer contactes entre els alumnes d’altres escoles que hi participen (dissenyadors, models, maquilladors, etc), part molt important en el món de la Moda.

Per part de l’IEFC hi assisteixen els alumnes: Mario Gascón, Jordi Isern, Daniela Esteve, Pedro Jimenez, Solene Milcent, Laura Barone, Maria Teresa Garcia, i Nereis Ferrer.

La desfilada es celebra el dijous 5 de març de 2020, a les 19:30 h, al Teatre Alegria de Terrassa.