Del 20 al 23 de setembre de 2018, s’ha celebrat la setena edició de Discover Barcelona, organitzat per Let me italian you, amb l’assistència de 24 participants de 13 països diferents.

Discover Barcelona és un projecte innovador que té com a finalitat fer que els participants visquin una experiència professional per als amants de la fotografia i la producció de video.

L’objectiu principal del projecte és valoritzar i promocionar la ciutat de Barcelona, a través de fotografies, reportatges,i  videos realitzats per fotògrafs de diferents llocs del món.

L’IEFC ha ofert una masterclass de Street Photography a les seves aules, impartida per Quim Farrero, professor de l’IEFC especialitzat en reportatge.

L’IEFC col·labora amb Discover Barcelona des de la seva primera edició l’any 2016, i ja està programada la vuitena edició per l’any 2019.

Let me italian you és una agència d’esdeveniments que organitza viatges turístico-formatius a diferents ciutats del món orientats a explorar i descobrir diferents cultures mitjançant la fotografia.