Per tercer any consecutiu l’IEFC, participa en el Festival DOCfield – Festival de Fotografia Documental de Barcelona, que es celebra a Barcelona del 19 de maig al 23 de juliol de 2015.Docfield 15 - Festival de fotografia documental de Barcelona

En aquesta ocasió hi contribueix amb tres actes: organitzant l’exposició del fotògraf noruec Espen R. Krukhaug, participant en les Nits DOCField i incorporant-se a la guia Photolovers.

Exposició del fotògraf noruec Espen R. Krukhaug

L’IEFC organitza i acull a les seves sales l’exposició del fotògraf noruec Espen R. Krukhaug, sota el títol Those were the days when I used to drive around with a horse’s head on. Aquesta exposició forma part del conjunt de projectes exposats sota el lema The Heart of the Matter, amb la direcció artística de Jessica Murray.

L’exposició d’Espen R. Krukhaug mostra un període de la vida de l’artista en el qual va viatjar de gira amb diverses bandes de punk i metal per Europa, la Xina i Amèrica… rock’n’roll style.

Nits DOCfield

A les Nits DOCField hi podeu trobar projeccions de diferents autors que estan o han estat vinculats a l’IEFC.

Per una banda des del propi festival ens van generar la oportunitat de projectar dos treballs d’Assaig Documental en format multimèdia. Els dos projectes seleccionats des de l’IEFC són The Mysterious Crew – I need to fly d’Aldo Chorozqui i Somriures Nòmades de Júlia Bullich. Aquests treballs encaixen dins d’alguns dels quatre temes diferents proposats pel Festival: Fotografia de carrer, El meu barri, En moviment i Resistència.

Durant el mes de Juny, cada dijous i a diferents localitzacions podeu assistir a les Nits DOCfield:

 • Des del meu barri (Ruta Ciutat Vella).
  4 de Juny, 22:00 h.
  Plaça Pou de la Figuera
 • Fotografia de carrer (Ruta Poble Sec) amb jazz en directe, Juan de Diego.
  11 de Juny, 22:00 h.
  Plaça del Sortidor
 • Resistència (Ruta Sarrià).
  18 de Juny, 22:00 h.
  Plaça de Sarrià
 • En moviment (Ruta Gràcia).
  25 de Juny, 22:00 h.
  Plaça de Sant Joaquim

Entre els autors seleccionats per aquestes projeccions hi podeu descobrir treballs de Quim Farrero, professor de l’IEFC, d’Emanuele Nutile, amb Dolce Amaro (Projecte Final de Carrera), i d’altres antics estudiants de l’IEFC, com Arianna Giménez Beltrán, David Salcedo i Mingo Venero.

Guia Photolover

A més a més, l’IEFC s’incorpora a la Guia Photolover, adjunta al programa del Festival DOCfield, com a una de les 35 organitzacions que estima, té cura, respecta i potencia la fotografia en qualsevol de les seves fases de creació, producció, difusió i conservació.